Uw specialist op  het gebied van installatie-techniek

Ons bedrijf


Frans Rijnen Technisch Installatie Buro BV is gevestigd in Oirschot, op bedrijventerrein “de Scheper” langs de A58 tussen Tilburg en Eindhoven.


Frans Rijnen TIB BV is een totaal-installateur, werkzaam in de woning- en utiliteitsbouw, zowel renovatie als nieuwbouw. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor al uw installaties. Denk aan verwarming, loodgieterswerk, ventilatie en elektra maar ook bijvoorbeeld aan beveiliging, airco en warmtepompen. Een uitgebreid overzicht vindt u onder het tabblad “Diensten”.


Installatiewerken vormen een belangrijke factor binnen de bouw. Wij staan garant voor een goede planning en uitvoering van uw werkzaamheden. We zijn betrokken vanaf de eerste tekeningen tot aan de eind afwerking. Dit totaalplan wordt uitgewerkt door onze kundige medewerkers, in samenwerking met u!


Ook voor moderne installaties, voorzien van alle gemakken, bent u bij ons aan het juiste adres.


Kwaliteit, aandacht en service zijn de pijlers waarop ons bedrijf gestoeld is. Door de jaren heen hebben wij dan ook vele prachtige projecten mogen realiseren, zowel groot en complex als klein en eenvoudig. Zowel voor aannemers, en woningbouwverenigingen als particulieren opdrachtgevers. Stuk voor stuk werken waar we trots op zijn.


Wilt u meer informatie over verbouwing, nieuwbouw of onderhoud van uw huidige installatie neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en geven u een objectief en deskundig advies. Daar staan we bekend om, al ruim 50 jaar........


Met vriendelijke groet,


John Rijnen DirecteurHistorie


In 1957 startte Frans van de Schoot zijn installatiebedrijf (met toen nog een winkel) in de Rijkesluisstraat in Oirschot. Een aantal jaren later verhuisde het installatiebedrijf naar de Kanaalstraat in Oirschot.


25 jaar later ging de heer van de Schoot met pensioen en kreeg Frans Rijnen, op dat moment al vele jaren werkzaam bij de firma, de kans om het bedrijf over te nemen.


Bij de overname is de naam gewijzigd naar Frans Rijnen T.I.B. BV en in 2000 zijn we verhuisd van de Kanaalstraat naar ons huidige adres op bedrijventerrein de Scheper in Oirschot.


1 januari 2003 heeft de huidige directeur John Rijnen de zaak van zijn vader Frans Rijnen overgenomen.